Hjem

Hej og hjerteligt velkommen til vores hjemmeside.

Grunden til denne side er vores dejlige døtre Johanna (2003) og Amanda (2007), som vi hentede i Kina i februar 2005 og marts 2009 - begge piger er født den 6. november og var 16 måneder, da vi fik hinanden.

Siden handler primært om vores adoption, så med mindre du er interesseret i at høre om den, finder du nok ikke noget interessant her.

Skriv gerne en kommentar i gæstebogen.

Nyt

5 og 9 års fødselsdag (2012-11-22)

Så har Johanna og Amanda igen haft fødselsdag, og selvom der er sket en masse andet, er det primært fødselsdagene dette indlæg handler om.

Den 28. oktober holdt Johanna sammen med Silje og Marika fødselsdag for pigerne i klassen. Fødselsdagen blev holdt i FDF Tjæreborg’s hytte ”Friheden”, hvor der er masser af plads og let at rydde op. Pigerne havde en rigtig god dag.

Lørdag den 3. november kom hele familien for at fejre pigerne. Vi startede med boller og varm kakao – Halloween kage og vandbakkelse. Pigerne havde valgt, at i stedet for kagepiger skulle vandbakkelsen formes som et A et J og hjerter. Efter vores ønske fik Johanna og Amanda relativt små gaver i år. Til gengæld var der så penge til en trampolin når det bliver forår. Johanna håber også, at der er et indskud til en ny cykel. Der blev hygget og leget det meste af eftermiddagen. Til aften til vi gullasch og kage og panna cotta. Johanna smuttede dog inden desserten, da hun var inviteret til halloween-fødselsdagsfest ved en veninde.

Tirsdag den 6. november var det endelig fødselsdag. Pigerne blev vækket med sang og gaver i sengen. Vi havde en hyggelig morgen, og ellers var det mest en almindelig hverdag. Pigerne havde dog i fællesskab valg aftenens menu: Hjemmelavet pizza, som far og Amanda lavede mens mor og Johanna var til FDF.

Onsdag kom børnehaven på besøg. Alle børnene legede rigtig godt, og de spiste os næsten ud af huset.

I forbindelse med fødselsdagen er p...

Os (2013-07-24)

Hejsa og velkommen.

Os er = Amanda, Johanna, Mads og Marlene.

Vi bor i en forstad til Esbjerg – i et parcelhus fra 60’erne. Det bruger vi en del tid på at sætte i stand.

Mads er døbt Jensen, men da vil blev gift i 1998 tog han Marlenes efternavn (Aakjær er ligesom lidt m...

Hønsehuset for 4. gang og fastelavn (2012-02-26)

2012 har allerede budt på spændende oplevelser.

Til fødselsdag havde pigerne fået en tur til Lalandia, og den første weekend i året vi derfor af sted. Johanna var efterhånden også blevet meget utålmodig for at komme af sted. Vi havde en rigtig hyggelig dag, og især Johanna ville gerne ble...

Godt nytår 2011 (2012-01-04)

Der er desværre ikke blevet skrevet så meget her på siden det forgangene år. Vi har simpelthen haft for travlt med arbejde, skole, børnehave og diverse aktiviteter. 2011 har I det hele taget været et udfordrende år for familien.

Oldemor sov stille ind sidst i oktober – det var trist, men...

familien
Aakjær